Retourneren

Herroepingsrecht - Wettelijke bedenktijd

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product u toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de producten toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten terugbetaald. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar 't Speelschip zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan 't Speelschip geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via tspeelschip@outlook.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig om het product thuis te proberen, kunnen we een waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dit is geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met tspeelschip@outlook.com. U betaald wel zelf de kosten voor terugzending van het product.